«Estudiants de català: i si llegim? «😏

El projecte «Estudiants de català: i si llegim?» neix fruit d’una col·laboració entre el Consorci per a la Normalització Lingüística a Vilafranca del Penedès – el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf – i l’EVA354, i té com a objectiu principal que les persones que utilitzen aquest servei puguin culminar el seu aprenentatge llegint en veu alta en el marc de les propostes EVA354.

Perquè aquest repte sigui possible, des de les aules es crearà un grup de treball d’estudiants que acompanyarà i sostindrà un lector habitual de l’equip de voluntariat lector – en Josep M Verge -, que ja coneix la realitat d’aquests estudiants, donat que ha exercit com a parella lingüística en diverses ocasions.

En Josep M contribuirà al treball dels professors del consorci amb tècniques concretes, enfocades a poder llegir en veu alta en base a tot allò après i, al mateix temps, els introduirà en l’univers EVA354. Per la nostra part: intentarem que se sentin integrats des del primer moment.

Foto: peça de l’exposició commemorativa La Casa de l’EVA. Estança EVA354. Simbolitza el Territori EVA354

Tags:

Share Post :

More Posts

Deja una respuesta